×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

PLĂȚI CU CARD CREDIT SAU DEBIT

           

În prezent, acceptăm plățile prin carduri de credit Visa, MasterCard și American Express de la majoritatea locațiilor din întreaga lume. Plata prin card de credit sau card de debit este sigură, ușoară și convenabilă la site.

           

Luăm toate măsurile pentru a proteja informațiile personale ale clienților noștri împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării. Utilizăm tehnologia de criptare ori de câte ori primim și transferăm informațiile dvs. personale pe site-ul nostru. Toate informațiile pe care le furnizați sunt securizate utilizând tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL). Utilizăm tehnologia SSL pentru a preveni interceptarea informațiilor dvs. și citirea acestora pe Internet. În plus, site-ul nostru este testat zilnic.

           

Notă: nu stocăm sau nu examinăm cardul dvs. de credit și informațiile personale. Ca atare, în cazul în care apar probleme legate de tranzacția cu cartea dvs. de credit sau cu cardul de debit, vă rugăm să contactați MoneyBookers sau compania dvs. de carduri de credit pentru asistență? nu putem accepta nici o responsabilitate pentru orice probleme de plată prin card de credit sau debit card.