×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

SHOPPING SECURITATE

            

Todomondo.ro se angajează să creeze o experiență sigură de cumpărături online. Pentru a vă menține liniștea, folosim tehnologii de securitate avansate, utilizând cei mai de încredere furnizori de servicii din industrie. Membrii noștri cu PayPal și cele mai de încredere servicii de curierat ale industriei, printre care UPS, FedEx și USPS, demonstrează angajamentul nostru de a ne proteja clienții și renumele noastre reputații de afaceri.

            

NORTON SECURĂ

            

În fiecare zi, Todomondo.ro este testat pentru a se asigura că respectă standardele riguroase ale scanării de securitate "Norton Secure", după cum indică marca Norton Secure care apare pe site-ul nostru. Această măsură de protecție ajută la protejarea informațiilor dvs. financiare de la hackeri, adware, spyware, spam și alte activități rău intenționate. Scanările Norton în mai multe etape sunt efectuate de cea mai mare companie de securitate online din lume, oferind un nivel de protecție puternic pentru peste 250.000 de site-uri web din peste 70 de țări.

            

SECURITATE DE PLĂȚI

            

PLATĂ CU CARD CREDIT SAU DEBIT

            

În prezent, acceptăm plățile prin carduri de credit Visa, MasterCard și American Express de la majoritatea locațiilor din întreaga lume. Plata prin card de credit sau card de debit este sigură, ușoară și convenabilă la site.

            

Luăm toate măsurile pentru a proteja informațiile personale ale clienților noștri împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării. Utilizăm tehnologia de criptare ori de câte ori primim și transferăm informațiile dvs. personale pe site-ul nostru. Toate informațiile pe care le furnizați sunt securizate utilizând tehnologia de criptare Secure Sockets Layer (SSL). Utilizăm tehnologia SSL pentru a preveni interceptarea informațiilor dvs. și citirea acestora pe Internet. În plus, site-ul nostru este testat zilnic.

            

SHIPPINGUL ASIGURAT

            

După procesarea și expedierea comenzii, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu privire la numerele de urmărire. folosim cele mai de încredere servicii de curierat din industrie, inclusiv UPS, FedEx și USPS, pentru a vă asigura că pachetul dvs. este livrat prompt și în siguranță. Asigurăm fiecare pachet pentru valoarea de achiziție completă până când semnătura destinatarului este livrată, astfel încât să vă bucurați de liniștea completă în timpul expedierii.