×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Termeni & Condiții

            

Bine ați venit la www.todomondo.ro!
Termenii și condițiile de utilizare a www.todomondo.ro și a tuturor serviciilor asociate sunt descrise în acest Acord ("Acordul"). Accesarea, navigarea sau utilizarea în alt mod a site-ului indică faptul că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile. Citiți cu atenție acest acord înainte de a continua. Todomondo.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând toți termenii și condițiile acestui site.
Conform acestui Acord, serviciile de procesare a plăților pentru bunurile și serviciile achiziționate pe acest site, în funcție de tipul de metoda de plată utilizată pentru achiziționarea bunurilor și serviciilor. Acești termeni sunt reglementați de legislația UE, fără a ține cont de dispozițiile privind conflictul de legi.

Todomondo își rezervă dreptul de a explica această declarație în domeniul de aplicare al legii și are dreptul de a modifica această declarație în orice moment.

                         

Ordine de acceptare

            

Rețineți că pot exista anumite comenzi pe care nu le putem accepta și trebuie să le anulați.
Când faceți o achiziție, sunteți de acord că riscul transferurilor de pierderi de la Todomondo către dvs. moment în care livrăm comanda către transportator. Veți purta toate obligațiile și riscurile aferente în timpul transportului de către terță a comenzii dvs.
Dacă nu ați primit niciun produs, vă rugăm să ne contactați și vom trimite din nou produsul pe care l-ați comandat după confirmarea unor detalii.

                         

Tarifarea în diferite valute

            

Prețul produselor comercializate de Todomondo.ro se bazează pe cifrele calculate în dolari americani (USD). Prețurile afișate în alte valute sunt convertite din dolari SUA în conformitate cu cele mai recente rate de conversie. Denumirile valutei pe Site, altele decât pe pagina de produse individuale, pot să nu fie cele mai actuale. Domeniile site-ului în care denumirile valutei valutare ar putea fi incorecte includ, dar nu se limitează la, bannere promoționale, pagini promoționale și informații despre paginile categoriilor de produse. Prețul afișat pe o pagină de produs individuală, indiferent de valoarea monedei, este prețul curent pe care sunteți obligat să îl plătiți Todomondo.ro, excluzând transportul maritim.

                         

Utilizarea Todomondo:

            

Reprezentați și garantați că aveți vârsta de cel puțin 16 ani sau că vizitați site-ul sub supravegherea părinților sau tutorelui dvs. Veți fi singurul răspunzător pentru toate accesul și utilizarea acestui site de către oricine care utilizează parola și identificarea atribuită inițial dvs., indiferent dacă ați autorizat sau nu acest acces și utilizarea acestui site. Todomondo.ro pot fi livrate din diferite depozite. Pentru comenzi cu mai mult de un element, putem împărți comanda dvs. în mai multe pachete, în funcție de nivelurile stocurilor, la discreția noastră. Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs.

                         

Responsabilitatea contului

            

Cu excepția erorilor Todomondo, sunteți responsabil pentru toate acțiunile contului dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, semnarea online a diferitelor acorduri, postarea, achiziționarea de bunuri și servicii și dezvăluirea informațiilor .

Instrucțiuni de întreținere de rutină.

            

Dacă descoperiți orice utilizare neautorizată a contului dvs. pentru a vă conecta la platforma Todomondo sau la altă situație care poate duce la furtul sau pierderea contului dvs., vă recomandăm să ne anunțați imediat pentru procesare. Înțelegeți că orice acțiune efectuată de Todomondo durează o perioadă rezonabilă de timp, iar acțiunea Todomondo la solicitarea dvs. poate să nu poată preveni sau împiedica formarea sau extinderea consecințelor încălcare. Todomondo nu este răspunzător dacă Todomondo nu produce o eroare legală.

                         

Recenzii și comentarii

            

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în altă parte a acestui Acord sau pe site, orice lucru pe care îl trimiteți sau îl postați în Todomondo.ro, inclusiv, fără limitare, idei, know-how, tehnici, întrebări, și sugestiile (colectiv "Submissions") vor fi tratate ca neconfidențiale și ne-proprietate și prin trimiterea sau postarea sunteți de acord să acordați o licență irevocabilă pentru intrarea și toate drepturile de proprietate intelectuală legate de aceasta (excluzând drepturile morale, cum ar fi dreptul de autor) {customVar code=STORE_NAME}} fără taxă și Todomondo.ro va avea drepturi de utilizare fără drepturi de autor.
Nu veți folosi o adresă de e-mail falsă, nu vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. altfel, să inducă în eroare Todomondo.ro sau terțe părți cu privire la originea oricăror Submissions sau Content. poate, dar nu va fi obligata sa indeparteze sau sa editeze orice Submissions (inclusiv comentarii sau recenzii), indiferent de motiv. Toate textele, graficele, fotografiile sau alte imagini, pictogramele butoanelor, logo-uri, slogane, denumiri comerciale sau software-uri de cuvinte și alte conținuturi de pe site-ul Todomondo.ro (colectiv "Conținut") aparține exclusiv Todomondo.ro sau furnizorilor de conținut corespunzători. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres sunt rezervate de Todomondo.ro. Violatorii vor fi urmăriți penală în limitele legii.

                         

Link-uri

            

Acest site poate conține legături către alte site-uri de pe Internet care sunt deținute și operate de terțe părți. Recunoașteți că Todomondo.ro nu este responsabil pentru funcționarea sau conținutul localizat pe sau prin intermediul unui astfel de site.