×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

LIVRARE

           

BINE ATI VENIT PAGINA INFORMATIILOR DE TRANSPORT SI LIVRARE! AICI DUMNEAVOASTRĂ AVEȚI ACTUALITATEA CU INFORMAȚII UTILE CU PRIVIRE LA TERMENII ȘI CONDIȚIILE LIVRĂRII MĂRFURILOR NOASTRE.

           

În prezent, pentru siguranță și comoditate, preferăm să acceptăm cardul de credit ca metodă principală de plată. GB Lire, Dolari SUA, Dolari Australia, Dolari canadieni si Euro sunt permise. Pentru a vă revizui sau anula comanda, vă rugăm să ne contactați la timp după plasarea comenzii. Note: Nu suntem întotdeauna în măsură să revizuiască sau să anulați o comandă expediată deja.Orderile au fost expediate vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de returnare

           

Comenzile vor fi expediate în termen de 48 de ore de la primire. Un număr de urmărire vă va fi trimis prin e-mail numai după 1-3 zile de la plecare. Sau verificați din pagina de stare a comenzii. Pentru cea mai mare parte a lumii, ordinele ar trebui să ajungă la ușă. Urmăriți starea parcelei prin numărul de urmărire furnizat în e-mail. Apoi, contactați oficiul poștal local pentru colet, dacă nu este primit în timpul de livrare așteptat. În cele din urmă, contactați-ne pentru informații suplimentare. Note: Estimările de expediere sunt din ziua de expediere, nu din ziua comandării. Clienții sunt responsabili pentru pierderea din cauza unor informații greșite despre expediere.